Afhankelijk van je locatie heb je misschien wel eens gehoord van {Grouping for Singles}. Dit zijn geweldige groepen waar je spiritueel advies kunt krijgen. In dergelijke groepen kun je met anderen rondhangen voor wandelingen, barbecues, enz. en door deze interacties kun je leden laten zien hoe blackjack werkt op 777. De meetup-schema’s zijn verstandig en ze ontmoeten elkaar ook op zoom.

Wat zijn de voordelen van Christian Singles-lidmaatschappen?

 

  • Het verplicht u, de christen. Het is goed om je in te zetten om anderen lief te hebben en te dienen. Je zult groeien als christen als je je inzet om andere christenen aan te moedigen, op te bouwen, te versterken, te dienen, te berispen en te bidden.
  • Anderen zijn toegewijd aan jou. Lid worden van een kerk betekent aansluiten bij een hele groep christenen die nu een verbond hebben gesloten om geestelijk over je te waken. Als je lid bent van een kerkgroep, heb je een hele kerk vol mensen die zich publiekelijk inzetten om van je te houden, je te dienen en over je te waken.
  • Ouderenbescherming. Als u lid bent van een kerkgroep, moeten de ouderlingen en voorgangers van die kerk voor u zorgen, voor u bidden en u persoonlijk adviseren en onderwijzen. Als lid van hun kerk zijn ze verantwoording verschuldigd aan God voor hoe ze jou leiden.

Lid zijn van een kerkgroep betekent dat een hele kerk vol mensen zich inzet om je te helpen een leven te leiden dat God behaagt, zelfs tot op het punt dat je van de kerk wordt uitgesloten als je stopt met je bekeren van zonde. Hoewel dit voor sommigen hard klinkt, is dit voor degenen onder ons die de bedrieglijkheid van zonde kennen, een enorm geruststellende en bemoedigende realiteit.

  • Zekerheid. Het lidmaatschap is de bevestiging door de kerk van de geldigheid van iemands geloofsbelijdenis. De kerk kijkt naar iemands leven, hoort hun uitleg van het evangelie en hoe ze erin zijn gaan geloven, en zegt: “Je ziet eruit als een christen voor ons. Dus sluit je bij ons aan. Waak over ons leven en wij zullen over het jouwe waken.” Dus hoewel lidmaatschap van een kerkgroep van alleenstaanden niet garandeert dat iemand een christen is, zou het gelovigen moeten verzekeren van de echtheid van hun geloof.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom kerken singles-groepen hebben:

1 Omdat er in elke kerk singles zijn.

Elke kerk bestaat uit mannen en vrouwen die ofwel alleenstaand of getrouwd zijn. Als kerk moeten we niet alleen voorzien in de specifieke gevoelde en reële behoeften van elk geslacht, maar ook in de unieke behoeften van elke levensfase. Zorg voor een plek voor Singles om bediend te worden en om elkaar te dienen. Wie kan Singles beter helpen dan andere Singles? Roep gezonde singles op, moedig ze aan en rust ze uit om hulp te bieden aan gekwetste singles. In dergelijke groepen vind je vreugde door te leren over leuke dingen zoals blackjack, Netflix, Spotify enz. Ook singles vinden het heerlijk om met andere singles te zijn.

2 Omdat singles Jezus nodig hebben.

De beste manier waarop kerken de Singles in hun lokale gemeenschap kunnen bereiken, is via andere Singles. Het is belangrijk voor kerkleiders om hun Singles te inspireren en te instrueren om contact te leggen met mensen in hun kringen, waaronder vrienden, familie, buren, collega’s en klasgenoten. Om dit beter te vergemakkelijken, moeten kerken een plek hebben die speciaal voor Singles is bestemd om samen te komen.

3 Omdat alleenstaanden een kerkelijk gezin nodig hebben.

God wil niet dat singles geïsoleerd leven. Een bediening voor Singles helpt Singles om bij de plaatselijke kerk te blijven. Maak het voor hen gemakkelijk om contact te maken door ruimtes en programma’s te bieden waar ze elkaar kunnen ontmoeten met als doel een echte bijbelse gemeenschap (ook wel vriendschappen genoemd) met andere singles te ontwikkelen.

4 Omdat singles willen trouwen.

Om precies te zijn, de meeste singles willen trouwen. Te veel huwelijken eindigen in een scheiding. Ik geloof dat kerken huwelijken kunnen helpen winnen voordat ze beginnen door een opzettelijke discipelschapsstrategie te hebben die gericht is op singles. Singles helpen gezond te worden, gezond te blijven en gezonde relaties te ontwikkelen, zal Singles beter voorbereiden op een sterk en succesvol huwelijk.

 

 

 

 

 

Alles wat u moet weten over christelijke singles-groepen